Kävijöitä tänään:6
Kävijöitä yhteensä: 24508
Lippu small  

Vuosien 2005-2010 välisenä aikana olen puhunut lähes 500:ssa tilaisuudessa aiheesta mitä Jumala puhuu Suomen tulevista kohtaloista.

Voit kuunnella näitä puheita myös kolmelta yli kolmen tunnin mittaiselta äänitteiltä. Äänitetilauksiin pääset etusivun  tilaa tuotteita klikkaamalla. Vuosien aikana on ilmestynyt 17 äänitettyä raamatun opetustuntia, niitä on myyty jo  yli 20 000 kpl.

Lipun kuva puhuu parhaiten siitä mitä on tulossa. Kuvan sain Juhani Sollalta Kouvolasta kun olin siellä puhumassa. Hän oli sen kuvannut erään huvilan pihasta jossa myrsky oli sen repinyt.Kuvan kopiointi kielletään.

 

 tilaa nyt itsellesi tai sukulaisillesi kirjani MITÄ ITKET SUOMEN TYTTÖ se on kirja josta on tullut paljon merkillistä palautetta ja monet ovat lukeneet sen useampaan kertaan. Kirjaa vielä saatavana. tee tilaus klikkaamalla ylhäältä "tilaa tuotteita" sivua. Myös äänitteitä on vielä saatavana

En ole minkään järjestön palveluksessa joten muista työtäni rukouksin ja ostamalla kirjaani ja äänitteitäni

kirja- ja äänitemaksujen tilin numero on sama kuin ennenkin mutta siihen on eteen tullut tuo Fi 30 eli tilin numero on Fi30 475 310 200 791 16 laita viitteeksi "Egyptin lähetystyölle"

 Kiellän kaikilta näiltä koti sivuiltani tekstien ja kuvien kopioinnin, koska olen huomannut, että niitä on levitetty muualle nettiin ja muokattu omiin tarkoitusperiin.

 
image5061
Työn kohteena nyt EGYPTI

Jesaja 19: 19. Sinä päivänä on oleva Herran alttari keskellä Egyptin maata ja sen rajalla Herran patsas. 20. Ja se on oleva merkkinä ja todistuksena Herralle Sebaotille Egyptin maassa;  24 "Siunattu olkoon Egypti, minun kansani, ja Assur, minun kätteni teko, ja Israel, minun perintöosani."


Oikealla oleva kuva: Olin ensimm Egyptin matkalla Siinain vuorella 4/2008 ja Mooseksen vuorelta pois lähtiessä ajattelin, että otampa vielä yhden kuvan vuoresta jossa Jumala ilmestyi Moosekselle ja antoi laintaulut.

Kun sitten tulin kotiin ja purin kuvat t.koneelle hämmästys oli melkoinen tuosta vasikan kuvasta,kun ajattelin että vuori oli se jossa Israel lankesi tekemään kultaisen vasikan jumalakseen.Eli tuhansien vuosien aikana kallioon on syöpynyt ei ihmiskäden voimasta surullinen muistomerkki siitä että tällä vuorella kaikki nämä on tapahtunut.Näin uskon.Sillä merkit seuraavat niitä jotka  uskovat eli tässä tapauksessa minua ja todistukseksi muillekkin. Ja,että Jumala on kerran puhunut ja puhuu edelleen.

  vasikka mooseksen vuorella

Lue tuorein blogi-kirjoitukseni tästä.